VIDEO. Bătaie de joc pe banii cu care PSD se laudă că a modernizat România. Cum arată un șantier ABANDONAT din Sălaj

Prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL și PNDL 2), Guvernul PSD se laudă că a modernizat România. Corect. Sunt însă și lucrări care pe hârtia ce zace în sertar la Guvern arată impecabil, iar în realitate se constată o bătaie de joc pe bani publici.

O astfel de lucrare, unde se vede clar bătaia de joc pe bani grei primiți de la Guvern se află chiar în județul Sălaj - comuna Sânmihaiu Almașului, condusă chiar de către PSD.

Prin PNDL 1, guvernul PSD a alocat comunei Sânmihaiu Almașului suma de 183.965 de lei pentru "reabilitare şi modernizare clădire Şcoala Primară în localitatea Bercea, comuna Sânmihaiu Almașului".

Lucrările au început în urmă cu aproximativ un an jumate. Cei 25 de copii care învățau la școală au fost transferați la școala din satul vecin - Sântă Mărie - iar clădirea a intrat în reabilitare. S-a muncit ce s-a muncit, iar apoi șantierul a fost abandonat. Și abandonat a rămas de mai bine de opt luni, spre revolta sătenilor care nu mai vor ca elevii să tot facă naveta în alte sate la școală.

Singurele lucrări care s-au făcut la școala din Bercea au fost reabilitarea acoperișului și compartimentarea interiorului. În rest, totul a fost lăsat în voia sorții. Prin pereți cresc deja bălării, iarba de afară este înaltă de jumătate de metru, iar multe din materialele de construcții au fost lăsate pe șantier în voia sorții.

Aici sunt banii dumneavoastră!

 

 

Adauga comentariu