VIDEO. Andreea Tecar susține că a ales să joace la HC Zalău pentru că sub comanda lui Tadici se poate dezvolta cel mai bine

Andreea Tecar a fost ultimul transfer al celor de la HC Zalău în această vară. Tânăra handbalistă a ajuns la Zalău de la Minaur Baia Mare. Andreea Tecar susține că HC Zalău este cea mai potrivită echipă pentru ea în momentul de față și speră să aibă cât mai multe rezultate bune, în special pentru că la formația pregătită de profesorul Tadici sunt foarte multe jucătoare tinere. Tânăra handbalistă susține că ceea ce face Gheorghe Tadici la antrenament este exact ceea ce are ea nevoie. 

Viata de sportiva a tinerei a inceput in urma cu 14 ani, pe cand avea doar 7 ani. A ajuns la CS Extrem Baia Mare, iar dupa trei ani a ales sa evolueze pentru CSS 2 Baia Mare. A jucat la CSS pana la terminarea junioratului, iar pana acum a evoluat la CS Minaur Baia Mare, cu care a reusit si promovarea in prima liga din Romania.  

Are in palmares titlul de cel mai bun inter dreapta in competitiile de junioare. A participat si la Campionatul European din Macedonia cu echipa Nationala reusind sa obtina locul patru dar si la Campionatul Mondial din Slovacia. 

 

Adauga comentariu