Viața de LUX a patronilor de la Sălăjeanul. În timp ce familia COȚA se scaldă în bani, angajații și voleibaliștii sunt neplătiți cu lunile. Plus averea fostei consiliere a fostului premier Viorica Dăncilă

Patronii de la Sălăjeanul și conducătorii echipei Volei Municipal Zalău, duc o viața de lux. Vasile și Daniela Coța se lăfăie în sume mari de bani, în timp ce angajați, voleibaliștii și antrenori sunt neplătiți cu lunile și abia dacă au ce pune pe masă. Mai mult decât atât, fosta viceprimariță de Zalău, are o avere considerabilă, locuiește într-o căsa cu etaj și e plină de bijuterii din aur, pietre prețioase și perle. 

Potrivit declarației de avere semnată la eliberarea din funcția de consilier de stat, în 14 noiembrie 2019, Daniela Coța alături de soțul ei, Vasile au două terenuri intravilane unul de 155 mp (dobândit în 2005 prin moșternire unde Coța Vasile are o treime din pâmânt, iar Coța Eugenia are un sfert din pamânt) și unul de 985 de mp, dobândit în 2012, unde Vasile Coța este titular. La capitolul clădiri găsim în declarația de avere o casa de 118 mp, dobândită prin moștenire în anul 2005. 

În 27 de ani (1990 - 2017), Daniela Coța a reușit să strângă bijuterii din aur, pietre prețioase și perle în valoare de 156.000 de lei, adică mai mult de un miliard jumate în lei vechi. 

De asemenea, fosta consilieră a fostului premier Viorca Dancilă are și trei credite, două la Raiffeisen Bank, unul de 60.200 de lei și unul de 30.000 de lei, contractate în 2011 și scadente în 2021. Tot anul viitor, Daniela Coța se va scapă de alt credit, 15.000 de lei, contractat de la BNP Paribas Bank, în 2015. 

La capitolul venituri, Daniela Coța a încasat potrivit declarației de avere, în ultimul an fiscal încheiat suma de 17.952 lei de la firma Eurobest Team SRL București și 11.102 lei de la firma Mediadiff Product SRl Aghireș. 

Citește aici motivul pentru care soții Coța sunt arestați preventiv pentru 30 de zile. 

Daniela Coța este ”săracă” față de soțul ei

Vasile Coța, soțul Danielei este președintele echipei Volei Municipal Zalău de mai mulți ani și are o leafă foarte bună. Fostul președinte al Partidului Conservator Sălaj a încasat de la echipa de volei 73.640 de lei, adică în jur de 6.200 lei pe lună. De asemenea, Vasile Coța își rotunjește veniturile și de la Loteria Română, cu suma de 248 lei. Sutem curioși dacă președintele Coța și-a incasat salariul de la echipa de volei, având în vedere că jucătorii și antrenorii sunt neplătiți de câteva luni bune. 

Bolizii de lux nu apar în declarația de avere

Toți sălăjenii cunosc faptul că familia Coța se plimbă prin Zalău în bolizi de lux. Chiar și în momentul în care procurorii au descins la sediul Sălăjeanul, cei doi au ajuns la percheziții într-un SUV Mercedes de lux. Mai mult, cei doi se plimbă și într-un Volkswagen Tiguan. Este foarte interesant că aceste două autoturisme nu apar în declarația de avere pe care Danilea Coța a completat-o în momentul în părăsit Guvernul Dăncilă. 

Mai mult, soții Coța au fost observați anii trecut într-un alt SUV Mercedes, care după câte se pare s-a ”evoporat” din Zalău. 

 

 

Adauga comentariu