Unul dintre autorii jafului armat de la bijuteria din Zalău rupe tăcerea. "Avea nevoie de bani, eu nu eram conștient"

Sătmăreanul Romeo Kulcsar, unul dintre autorii jafului armat de la bijuteria din Zalău a oferit primele declarații după ce a ieșit de după gratii și a fost plasat în arest la domiciliu. Acesta a susținut că nu era conștient de ceea ce face, că planul era al altui băiat și că el este singurul care a recunoscut cele întâmplate. 

 

"Eu mi-am recunosc faptele, că am luat parte. Ceilalți doi au valorificat o parte din bunuri, și-au plătit avocați și nu recunosc nimic. Pe ei îi încurcă faptul că eu recunosc. Mai e și faptul că planul nu a fost al meu, eu am fost convins să iau parte la el. Raul e cel care a gândit tot, din nevoia de bani. Eu parcă nu am fost conștient de ceea ce fac, parcă nu gândeam în acele momente", a spus Romeo pentru Obiectiv SM.

 

Reamintim că în data de 19 martie, în jurul orei 17.32 a avut loc un jaf armat în centrul Zalaului la bijuteria Tiara Luxury. Persoane necunoscute atunci, înarmate cu un pistol au intrat în bijuterie și au dat atacul. Unul dintre hoți a imobilizat-o pe angajată cu capul spre perete, iar altul a început să fure bijuteriile. Totul a durat foarte puțin timp având în vedere că firma de pază a ajuns după câteva minute la fața locului. Hoții au furat mai multe inele, bijuterii și ceasuri, în valoare peste 100.000 de euro. 

Adauga comentariu