Un tronson de 19 km din drumul județean DJ 108 S Rus-Zalha reabilitat cu 3,5 milioane de lei

Lucrările la tronsonul de 19 km din drumul județean DJ 108 S Rus-Zalha au fost finalizate. Segmentul de drum județean a beneficiat de lucrări care constau în realizarea unui covor bituminos, refacerea marcajelor rutiere, a șanțurilor și acostamentelor aferente. Tronsonul de drum este conectat la arterele naționale DN1H și DN1C, precum și la artera regională și intrajudețeană cu DJ 109E, alt drum județean cuprins într-un proiect de reabilitare și modernizare, finanțat prin fonduri europene. 

Lucrările de reparații și întreținere prin realizarea covorului bituminos pe tronsonul DJ 108 S Rus-Zalha se înscriu în Programul anual de reparații și întreținere drumuri județene în 2018 și 2019, finanțat și gestionat de Consiliul Județean Sălaj. Lucrările, finanțate din bugetul județului Sălaj au fost finalizate pe parcursul acestei săptămâni, iar valoarea acestora se ridică la 3.550.000 lei.

Valoarea totală alocată Programului anual de reparații și întreținere drumuri județene depășește 23.000.000 lei pentru anul 2019 și vizează lucrări de reparații și întreținere a aproximativ 130 km de segmente situate pe traseele a zece drumuri județene de pe întreg teritoriul Sălajului.

Adauga comentariu