Un tânăr de 23 de ani din Zalău este în staff-ul oficial de campanie al lui Klaus Iohannis

Alexandru Pencu are doar 23 de ani, însă a reușit să-și clădească încet o carieră politică în București. A pornit de la zero, ca simplu membru în PNL, iar treptat a crescut în organizațiile de studenți și tineret, fiind acum președintele organizației de studenți a PNL Sector 6. 

Alexandru Pencu face acum parte dintr-un cerc restrâns al oamenilor care se vor afla în jurul președintelui Klaus Iohannis în campania electorală, fiind cooptat în staff-ul oficial de campanie al acestuia. Alexandru va coordona o echipă de tineri din jurul acestuia, prima acțiune având loc chiar astăzi. 

Alexandru Pencu a fost elev al Colegiului Național "Silvania" din Zalău, iar apoi a luat calea Bucureștiului pentru a studia dreptul. Liberal convins, a intrat în Partidul Național Liberal ca simplu membru, iar apoi a avansat pe scara ierarhică până a ajuns președinte peste studenții liberali din Sectorul 6. Tânărul zălăuan are planuri mari în politică, fiind deja susținut de mai multe figuri importante din capitală. Organizația pe care o conduce tânărul zălăuan are peste 50 de membri și se bucură de întreaga susținere a seniorilor liberali din capitală.  

Pencu este un tânăr convins de dreapta, dar îmbrățișează și idealurile unioniste, acesta militând pentru reunificarea României cu Basarabia.  

 

Adauga comentariu