Un șofer mort de beat a lăsat doi copii fără tată. Cine sunt victimele accidentului MORTAL din Poarta Sălajului

Un cumplit accident de circulație a avut loc vineri, 5 iulie, in jurul orei 22.14, pe Drumul Național 1F, în localitatea Poarta Sălajului, când un bărbat de 48 de ani, din județul Satu Mare, în timp ce conducea autoutilitara a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 43 de ani. 

În urma impactului a rezultat decesul pasagerului de pe locul din dreapta față în autoturism, un bărbat de 36 de ani, și rănirea gravă a șoferiței, ambii din județul Satu Mare.

După producerea accidentului, șoferul autoutilitarei a părăsit locul faptei fără încuviințarea Poliției, fiind prins la scurt timp, în trafic, in Zalau. Testarea cu alcooltestul a evidențiat o alcoolemie de 1.22 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Femeia care conducea autoturismul era însărcinată în luna a patra cu gemeni. Cei doi copii vor rămâne acum fără tată din cauza unui șofer inconștient. Defunctul este un bărbat din Satu Mare care se ocupa cu proiecte de team building extrem de apreciate și de succes. Victima s-a remarcat și în plan sportiv, fiind un prolific jucător de darts, obținând rezultate notabile. Acum, din păcate, a plecat mult prea devreme dintre noi, total nevinovat. Familia și prietenii sunt în stare de șoc. Cu atât mai mult cu cât soția lui este însărcinată cu gemeni, în luna a patra.

 

 

Adauga comentariu