Un român dezamăgit avertizează asupra pericolului Arafat

Un clujean avertizează că România, condusă de actualul Guvern avid de voturi și care își urmărește doar propriul interes și avându-l pe Raed Arafat la conducerea serviciilor medicale, se îndreaptă spre o disctatură militară.

Cu Arafat la butoane, ca șef peste tot ceea ce înseamnă urgență (Serviciile de - care există în România de peste 100 de ani, si Salvamont) si conduși de un guvern care își dorește in acest moment doar voturi - nu inteleg altfel cum s-a ajuns în situația asta - ne îndreptăm cu pasi mari spre o dictatură militară.

Pana la urma se pare ca ajungem in situatia unde un medic cu zeci de ani de experienta sa stea in pozitie de drepți în fața unui militar. DRAGI MEDICI URGENTISTI, ASISTENTI MEDICALI SI LUCRATORI IN SERVICIILE DE URGENTA, in curând veti mai putea iesi din propria localitate doar cu aprobare pentru PĂRĂSIRE DE GARNIZOANĂ! Deși am susținut mereu atât guvernarea PNL cat si pe președintele Iohannis, declar public ca am greșit crezând in onestitatea voastră! Si imi cer scuze public!

Adauga comentariu