Un lider PSD Sălaj face DEZVĂLUIRI despre cum a ajuns deputatul Liviu Balint în partid

Președintele PSD Jibou și în același timp primarul orașului, Dan Ghiurco, dezvăluie modul în care deputatul Liviu Balint a ajuns în partid. Acesta susține că organizația Jibou s-a împotrivit aducerii lui Balint în PSD, însă conducerea centrală a partidului a inssitat ca acesta să fie primit în organizație.

Liviu Balint a ajuns în PSD după ce a plecat de la PMP; fiind exclus din partidul lui Băsescu în momentul în care a votat moțiunea împotriva Guvernului Grindeanu. Înainte, Liviu Balint a mai fost în PDL și UNPR. Excluderea lui Balint din PMP și trecerea acestuia în PSD nu a fost lipsită de scandal. Eugen Tomac, unul dintre liderii PMP l-a numit pe Balint într-o conferință de presă drept "maidanez politic".

Primarul din Jibou susține că organizația locală, unde trebuia să ajungă Balint, nu a fost de acord cu venirea acestuia în partid. Mai mult, Dan Ghiurco susține că Liviu Balint are tupeu politic, referindu-se la declarațiile deptuatului, care susținea că trebuie luate măsuri în PSD Sălaj după alegerile europarlamentare care au fost un dezastru în județul nostru pentru social-democrați. 

"De la inceput organizatia PSD Jibou nu a fost de acord cu venirea domnului Balint. De ce? Raspunsul tine de trecutul politic al acestuia, de traseismul politic, si nu in ultimul rand de modul de relationare. Asa cum cred ca stiti, venirea lui in PSD Salaj a fost, din cate stiu eu, dupa multe interventii ale conducerii centrale a partidului - nu as vrea sa dau nume, dar din conducerea centrala s-a tot sunat la organiatia PSD Salaj sa il primeasca in partid in organizatia judeteana si pe domnul Balint. Mai mult, acum 3 luni cand a fost primit in organizatia PSD Zalau, doar eu si inca un coleg de la Jibou ne-am opus inscrierii dansului in partid pe considerentul amintit anterior. Eu am intuit de la inceput ca excapada dansului in PSD va fi una de scurta durata si am avut dreptate. Cred ca dansul niciodata nu a suferit de lipsa de tupeu politic tinand cont de declaratiile acestuia dupa alegerile europarlamentare", a susținut președintele PSD Jibou, Dan Ghiurco. 

Adauga comentariu