Un cunoscut lider al protestelor anti PSD din Sălaj face mișto de PNL și USR. "Vor să conducă Primăria Zalău de pe Facebook"

Laurențiu Ciocoi, unul dintre cei mai vocali și mai activi protestatari anti-PSD din Zalău nu a mai suportat și a ieșit azi cu un mesaj public pentru USR și PNL Zalău care nu fac nimic, în timp ce în București ies în stradă oameni pentru rememorarea evenimentelor din 10 august 2018.

Mai mult, acesta acuză dur conducerea USR și PNL Zalău susținând că aceștia vor să conducă primăria de pe facebook, nu să fie în mijlocul cetățenilor. 

"10 august, la Zalău liniște de mormânt, știe cineva, opoziția, oare își propune sa conducă primăria de pe facebook? Dacă societatea civila nu ia atitudine, ei sunt inexistenți.Ciolanul, cât e ciolanul?", este mesajul prin care Ciocoi face caterincă pe seama USR și PNL. 

Laurențiu Ciocoi este cel care a organizat protestul împotriva Vioricăi Dăncilă la vizita sa din Zalău, dar și cel care a sprijinit activ campania #șîeu. Ciocoi s-a remarcat și în diferite cauze umanitare reușind să strângă bani pentru a sprijini mai multe cazuri din oraș, așa cum a fost cazul Florin Răcoare.

Adauga comentariu