Un cunoscut doctor din București îi cere ministrului Sănătății să efectueze controale la Spitalul din Jibou în cazul Secureanu

Doctorul Marian Stamate de la Spitalul Colțea din București, cunoscut pentru că s-a electrocutat în timpul unei operații, cel care încarcă să scoată la iveală problemele din sistemul sanitar, îi cere public ministrului Sănătății, Sorina Pintea, să efectueze un control managerial la Sptalul Orășenesc Jibou pentru a vedea ce caută doctorul Secureanu aici. 

 

"M-am gandit sa o ajut pe Sorina Pintea sa isi puna in practica macar proiectul cu performanta si meritocratia in sistemul sanitar. Prea a criticat-o toata lumea, prea au luat-o la misto. Uite, Sorina, cum facem: stabilim doua directii de actiune.

Prima: faci evaluarea performantei manageriale la Spitalul Jibou.
A doua: faci evaluarea performantei medicale tot la Spitalul Jibou, la conf. dr. Florin Adrian Secureanu, la cabinetul de balneologie si in ce priveste activitatea de chirurg desfasurata de acelasi medic.

Rezultatele pentru ambele actiuni le comunici public la o ora de maxima audienta.

Noi banuim doar ca prezenta la Jibou a lui Secureanu (drona a lui Oprescu, de care tu nu te temi si nu ii esti supusa sub nici o forma, nu-i asa?!) are o singura explicatie probabila: aceea de a o invata pe managera din propria sa experienta sa creeze "circuite comerciale fictive de prestări servicii și livrări de bunuri cu mai multe societăți comerciale." - cum scrie in referatul DNA", susține doctorul Marian Stamate. 

Solicitarea acestuia vine după ce am prezentat ieri detalii despre activitatea doctorului Secureanu la Jibou, printre care amintim faptul că de două săptămâni de când este doctor balneolog, nu a avut niciun pacient, dar și faptul că până la venirea lui Secureanu, la Jibou nu s-a simțit nevoia unui medic balneolog. 

Adauga comentariu