Un client susține că a fost înșelat la Carrefour Zalău: prețul de la casă era mai mare decât cel de la raft

Pe contul de facebook al Zalău Value Centre apare o recenzie în care un client își arată nemulțumirea față de Carrefour Zalău susținând că a fost înșelat de magazin deoarece prețul de la casă era mai mare decât cel de la raft. Clientul susține că a achiziționat o pulpă de mânzat care în vitrină avea un preț, iar la casă a fost mai scumpă cu 5 lei la kilogram.

În cele din urmă însă clientul a primit diferența de preț după ce s-a plâns biroului de informații. Reprezentanții magazinului i-au spus că nu au apucat să schimbe prețurile de la raft cu cele de la casă. 

"Este foarte frumos. Dar chiar trebuie sa ne insele la preturi si noul Carrefour? Am cumpărat pulpa de manzat si in vitrina avea un pret iar pe bon a fost diferenta cu 5 lei mai scumpa la kg. Si ca scuza, doamna de la vitrina a zis ca a uitat colega ei ca schimbe preturile de dimineață. Deci de dimineață pana acuma seara cata lume a mai fost înșelata? Si nu a fost singurul produs la care am observat diferita de preț doar ca pana am mers la biroul de informații au fost schimbate toate preturile. In schimb mi-au dat diferita de bani pe care am plătit-o in plus", spune clientul. 

Adauga comentariu