Turism INEDIT în Sălaj. Un profesor de biologie organizează SAFARI cu canoea pe Someș

Gadiel Claudiu Zaharie este un profesor de biologie, împătimit al sporturilor extreme și al motocicletelor. De mai bine de zece ani le oferă turiștilor din Sălaj un altfel de turism - SAFARI cu canoea pe Someș. 

Totul a început în 2009 când și-a dat seama că și în Sălaj se poate practica un altfel de turism. Cei care iubesc adrenalina pot face un popas de una, două sau trei zile, la Jibou, de unde vor porni într-o adevărată aventură pe cursul râului Someș. Gadiel pune la bătaie canoele, vâslele, vestele de salvare, mâncarea delicioasă, berea rece și buna dispoziție, iar turiștii se pot deconecta de la grijile de zi cu zi într-un safari chiar în Sălaj. Prețurile sunt acceptabile, ținând cont și de faptul că acest sport extrem poate fi practicat doar de anumite persoane, care simt adrenalina în sânge, care au nevoie de senzații tari.

Traseul cu canoea pe Someș este de aproximativ 26 de kilometri, pe distanța Jibou - Băbeni sau Jibou - Benesat. Organizatorii oferă toate condițiile, inclusiv transport cu microbuzul al celor care s-au plimbat cu canoea pe Someș de la locul de unde se termină traseul până la locul unde au parcat mașina. 

Pentru programări, profesorul de biologie Gadiel Zaharia poate fi găsit la numărul de telefon 0740.190.847 sau pe facebook Zaharie Claudiu Gadiel 

Adauga comentariu