Trei profesori de elită sălăjeni în atenția conferențiarilor universitari din Cluj la Sesiunea Interjudeţeană de Comunicări Ştiinţifice şi Metodice a Profesorilor de Matematică

Filiala Sălaj a Societăţii de Ştiinţe Matematice din România în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj a organizat la Colegiul Naţional „Silvania” Zalău în data de 11 mai, Sesiunea Interjudeţeană de Comunicări Ştiinţifice şi Metodice a Profesorilor de Matematică din judeţele Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.

În programul sesiunii au fost înscrişi 30 de profesori cu 25 de lucrări repartizate pe două secţiuni: secțiunea teoretico-ştiinţifică şi secțiunea metodico-didactică. Invitaţii de onoare ai acestei sesiuni au fost conferenţiar universitar doctor Vasile Pop, de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi conferenţiar universitar doctor Dan Bărbosu, de la Centrul Universitar de Nord Baia Mare - Universitatea Tehnică Cluj-Napoca au moderat activităţile pe secţiuni. Lucrările sesiunii au fost conduse de profesor Ioan Jecan, preşedintele Filialei Sălaj a Societăţii de Ştiinţe Matematice din România. În cadrul acestei manifestări au fost sărbătoriţi şi felicitaţi profesorii Liviu Vlaicu, Valeriu Gornoavă şi Ioan Ţifrea pentru activitatea lor deosebită care a marcat învăţământul matematic sălăjean. A fost un bun prilej pentru promovarea creativităţii, pentru identificarea şi utilizarea de noi resurse alternative didactice, pentru diseminarea exemplelor de bună practică, ne informează biroul de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj.

Adauga comentariu