Top 10 firme de construcții din Sălaj care învârt o căruță de bani

Ziarul de Sălaj vă prezintă un top al celor mai puternice firme de construcții din Sălaj. Criteriul întocmirii acestui top este cifra de afaceri, adică banii pe care îi rulează într-un an o firmă. 

Pe primul loc în top se află firma Drum Construct, care a avut în anul 2018 o cifră de afaceri de 47,8 milioane de lei, adică 10,1 milioane de euro. Totuși, cifra gigantului din Sălaj este în scădere față de anul 2017 când înegistra o cifră de afaceri de 60,5 milioane de lei. 

Pe locul doi în top este firma Citadin Zalău. Societatea din subordinea Consiliului Local Zalău a învârtit în 2018 suma de 24,4 milioane de lei, un record al firmei de la înființare și până în prezent. Pe trei se situează Athos Com cu o cifră de afaceri de 24 de milioane de lei, iar pe patru se află Electro Grup cu o cifră de afaceri de 21 de milioane de lei.

Pe cinci se situează Silcar Prod cu 18 milioane de lei cifră de afaceri, iar pe șase este Riposta Trans, tot cu 18 milioane de lei. Locurile șapte și opt sunt adjudecate de Delcar (16 milioane de lei) și ZM BUILDING WALL din Sărmășag cu 15 milioane de lei. Ultimele două locuri din top 10 sunt deținute de CONSTRUCTII EXCAVATII DVF SRL din Chendrea cu 15 milioane de lei, respectiv de Drum Inserv cu 13,5 milioane de lei. 

Adauga comentariu