Senatorul Gheorghe Pop NU cunoaste Constitutia Romaniei sau il doare undeva de cetateni?! PSD-istul fuge de intrebarile jurnalistilor

Constitutia Romaniei este legea fundamentala a statului roman. Am vrut sa vedem astazi cat de bine cunosc parlamentarii salajeni legea fundamentala dupa care ar trebui sa se ghideze in Parlament atunci cand voteaza sau propun legi. 

Gheorghe Pop de la PSD, cel care ne spunea ca in Salaj avem drumuri ca-n Austria nu a dorit sa vorbeasca pe aceasta tema. Noi am tras concluzia ca alesul nu cunoaste Constitutia. Singurele lui cuvinte cand l-am intrebat care este articolul 1 al Consititutiei au fost "asa, si?" pe un ton arogant. Apoi ne-a blocat numarul de telefon. 

Acest individ, fost ofiter de militie, nu are respect fata de cetateni. Daca ar avea un gram de respect atunci ar vorbi cu jurnalistii, cei care prin natura meseriei lor transmit mesaje cetatenilor, sunt puntea de legatura intre clasa politica si cetateni si prezinta informatii obiective. Nu este prima data cand senatorul nu vrea sa raspunda intrebarilor adresate de jurnalistii din Salaj. Nu vorbeste in general cu jurnalistii, nici cu cei de la Ziarul de Salaj, nici cu altii de la alte ziare. Asa s-a obisnuit probabil din Militie. 

Daca totusi cineva vrea sa-l intrebe pe domnul Pop despre Constitutia Romaniei sau despre alte legi il gaseste la numarul de telefon 0734339122.  

 

Adauga comentariu