SCM Zalău, reclamată la FRF după ce a FURAT un jucător de la Barcău Nușfalău. Fotbalistul este folosit cu legitimație falsă pentru că echipa din Zalău nu a plătit suma de transfer - 3.600 de lei

În partida de Cupa României contra Olimpiei Satu Mare, SCM Zalău a folosit doi jucători cu legitimare falsă. Dacă pentru unul a depus chiar adversara din Satu Mare o contestație la FRF, de al doilea nu a aflat nimeni până astăzi.

E vorba de Florin Pop, un junior care a fost format de CFR Cluj și Atletic Zalău. Jucătorul a fost cumpărat recent de Barcău Nușfalău pentru suma de 3.600 de lei și se află sub contract cu echipa din Nușfalău. Mai mult, legitimația acestuia este la Nușfalău. Cu toate acestea, fotbalistul a fost folosit în partida de Cupa României, fără a avea însă legitimare la SCM Zalău. Jucătorul a fost folosit din câte se pare pe legitimația unui anumit "Marin". 

Rudolf Stanciu, conducătorul formației din Nușfalău a susținut că se pregătește să depună o contestație la Federația Română de Fotbal, iar atât clubul din Zalău cât și jucătorul riscă să fie sancționați, în special pentru faptul că a fost folosit într-o partidă oficială.

Stanciu a mărturisit că a avut discuții cu cei de la SCM Zalău, le-a explicat situația, însă Vasile Jula, managerul echipei i-a spus că jucătorul trebuie să-și rezolve problema cu clubul. Stanciu susține că nu are pretenții financiare, decât suma de transfer de 3.600 de lei, cât a cheltuit Nușfalăul pentru transferul acestuia. Dacă SCM Zalău nu o să achite suma de transfer, atunci se poate ajunge în situația în care să se achite întreaga grilă de transfer, la toate echipele, inclusiv Atletic și CFR Cluj, suma fiind una de aproximativ 10.000 lei. 

Adauga comentariu