Șapte fotografi sălăjeni implicați în campania "No Valentine's Day. Arni's Day" pentru Arnold Schlachter. ''Vă imortalizați iubirea oferind în același timp o șansă la viață!''

În luna iubirii, fotografii zălăuani vă provoacă să arătați că vă pasă! Fie că vreți să faceți un cadou mai deosebit și în același timp și o faptă bună, fie că vreți o amintire frumoasă, vă invităm să fiți alături de noi în campania "No Valentine's Day. Arni's Day". Pe 13 februarie, zălăuanii sunt invitați la ședință foto. Șapte fotografi din Sălaj, Spînu Ovidiu Cristian, Sergiu Milaș, Cosmina Bican, Vanessa Pușcaș, Mihai Teudean, Dan Culic și Lucian Milaș vă stau la dispoziție între orele 11 - 18 , la secția pentru adulți a Bibliotecii Județene. La intrare vor fi amplasate urnele în care doritorii vor putea dona pentru Arnie. În semn de prețuire și respect pentru gest, zălăuanii vor beneficia de o ședință foto pe loc. De asemenea, vor pleca acasă cu o fotografie 10x15 listată pe loc și cu celelalte fotografii în format digital, pe email. Toți banii adunați vor ajunge în contul lui Arnold Schlachter. Campania "No Valentine's Day. Arni's Day" va avea loc în data de 13 februarie 2019, între orele 11,00 și 18,00 la Biblioteca Județeană Sălaj, secția Adulți. Coordonator al proiectului este Claudia Șimon, iar partener Foto Clar.

Arnold Schlachter a fost diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă (organe afectate: corzi vocale, laringe, faringe, trahee și esofag; necesită reconstrucție de esofag). Boala a fost depistată în fază avansată, fiind operat în urmă cu două săptămâni. Acesta a fost primul pas către salvarea vieții lui Arni! Pentru a avea șanse să trăiască, Arni mai trebuie operat încă o dată. Salvarea vieții lui Arni depinde de noi, depinde de tine. Implică-te și tu pentru a-i da o șansă la viață!

Donează pentru Arnold Schlachter: 
IBAN CONT LEI: RO35RZBR0000060013190890 Raiffeisen Bank Zalău

IBAN CONT EURO: RO90RZBR0000060018920272 Raiffeisen Bank Zalău

COD SWIFT: RZBRROBU

Se pot face donații și prin PayPal la:

ancaveronicaschlachter@gmail.com

Adauga comentariu