În Sălaj cheltuim 17 milioane de euro pentru bugetari, cultură și religie și doar 12 milioane pentru reabilitarea infrastructurii rutiere

În total, din bugetul pe anul acesta a Consiliului Județean Sălaj și al Primăriei Zalău, suma de 52 milioane de lei, adică 11 milioane de euro merge doar spre plata angajaților, adică bugetarii. Din bugetul Consiliului Județean alte 31 milioane de lei merg spre cultură și religie, în timp ce din același buget suma de 60 milioane de lei merge spre reabilitarea de drumuri.

Concret, am adunat bugetul de cheltuieli cu personalul al Cosniliului Județean Sălaj și al Primăriei Zalău, dar și banii pe care Consiliul Județean Sălaj îi cheltuie cu așa zisele instituții de cultură și pentru religie. Suma rezultată a fost de aproxaimtiv 17 milioane de euro! În tot acest context trebuie să spunem că suma care merge spre reabiltiarea și întreținerea drumurilor județene este de doar 12 milioane de euro, cu 5 milioane mai puțin. 

Angajații din Primăria Zalău primesc în total anul acesta salarii de 37.280.000 lei, în timp ce angajații din Consiliul Județean Sălaj primesc în total salarii de 14.820.000 lei. 

Adauga comentariu