Promisiune îndeplinită?! Lifturi moderne în unele blocuri din Zalău

Primarul Zalăului, Ionel Ciunt anunță că s-a ținut de promisiunea privind modernizarea lifturilor din oraș. Acesta susține că a reușit să modernizeze mai multe lifturi de la blocurile înalte din oraș. 

Redăm comunicatul cu care Ciunt a ieșit astăzi public despre această investiție.

"În urmă cu 3 ani, m-am angajat să găsesc o soluție pentru modernizarea și reabilitarea lifturilor, chiar dacă acestea sunt proprietatea locatarilor.

În acest sens, pentru blocurile care au intrat în programul de creștere a eficienței energetice și au lifturi, în proiect a fost prevăzută și înlocuirea sau modernizarea lor, acest lucru fiind convenit și cu asociațiile de proprietari.

Astăzi am verificat stadiul lucrărilor la câteva blocuri și am constatat că lucrările de modernizare și reabilitare sunt finalizate pentru 4 lifturi, iar pentru alte 5 lifturi lucrările sunt în derulare.

Menționez că finantarea acestor investiții are ca surse fonduri europene, contribuția asociațiilor de proprietari și bugetul local.

Acest tip de proiecte vor continua și cred că vor duce la creșterea confortului locatarilor din blocurile reabilitate", susține Ionel Ciunt. 

Adauga comentariu