Procurorii au descoperit piese auto CONTRAFĂCUTE la magazinul Nazareth Impex din Zalău

Pe rolul Tribunalului Sălaj se află dosarul cu numărul 1422/84/2019 în care se cere confiscarea specială a mai multe produse auto contrafăcute ce erau sau urmau a fi comercialziate în magazinele Nazareth Impex. Partea vătămată din dosar este Automobile Dacia Pitești.

Dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj. Prim-procurorul Bogdan Chiș ne-a transmis că au avut în lucru un dosar privind comercializarea de piese auto contrafăcute în acest magazin. Din cerceătrile procurorilor a reieșit că Nazareth Impex a achiziționat piese auto contrafăcute de la o firmă care susținea că aceste componente auto sunt originale. 

Bogdan Chiș ne-a informat că față de Nazareth Impex și administratorul societății s-a dispus clasarea cauzei, deoarece reprezentanții Nazareth nu știau că firma de distribuție de la care achiziționează produsele le vinde deși sunt contrafăcute. 

Pentru a putea scoate din uz aceste produse auto, s-a dispus așadar realziarea acestui dosar de confiscare specială. Dosarul are termen pe 18 decembrie.

sursa foto principal - facebook.com/nazarethimpex/

   

Adauga comentariu