Președintele USR Zalău face DEZVĂLUIRI despre cum plătește un primar PNL presa din Sălaj din BANI PUBLICI

Cosmin Ardelean, președintele USR Zalău și unul dintre cei mai competenți membri pe care îi are USR în județ a postat astăzi o anchetă pe facebook privind modul în care se cheltuie sume importante de bani din bugetul primăriilor pentru nimicuri.

Pe această listă apare și Septimiu Țurcaș, primarul PNL, fost PDL, din Șimleu Silvaniei, care toacă banii publici pentru a fi lăudat în ziare. 

Așadar, Ardelean Cosmin scrie că primarul din Șimleu Silvaniei cheltuiește 33.000 de lei, bani din bugetul primăriei, pentru a putea să apară la TV și în ziare. Adică, recent, primarul din Șimleu Silvaniei a cheltuit aproximativ 7.000 de euro, bani publici, pentru a putea să apară la TV și în presa scrisă. 

 

"La o scurtă privire pe SICAP-platforma de achiziții publice, observăm o parte din cheltuielile cu atribuire directă a primăriilor din orașele sălăjene.

Aceste cheltuieli sunt cel puțin interesante pentru ca regăsim printre ele panselute și flori de peste 130.000 ron, transport de peste 80.000 ron, promovare de peste 30.000 ron sau cadouri de 14.000 ron.

Pe ce cheltuie primăriile din orașele salajene o parte din banii contribuabililor:
1. Simleu Silvaniei
-33.000 ron pentru promovare- în aceste promovari printre altele intră articole în presa și apariții TV ale primarului", scrie USR-istul. 

Adauga comentariu