Povestea tinerei din Zalău care s-a întâlnit cu cel mai renumit artist de make-up din lume

Anda Ciobanu (28 ani) este o cunoscută artistă de make-up din Zalău. Anul acesta a reușit însă performanța de a fi printre puținele românce care au avut norocul să se întâlnească cu cel mai mare artist de make-up din lume - Mario Dedinanovic. Mario este make-up artistul personal al lui Kim Kardishian, dar a mai lucrat cu numeroase vedete de la Holywood. 

La cei 28 de ani ai săi, Anda Ciobanu deține la Zalău singura școală de machiaj din județ acreditată internațional. Anda are o experiență de peste 10 ani în domeniu, doar anul acesta fiind prezentă în numeroase orașe din România la conferințe despre arta machiajului. 

Anda Ciobanu s-a nascut in Zalau. A absolvit Liceul Pedagogic “Gheorghe Sincai” Zalău, apoi a urmat Facultatea de Stiinte Economice si Facultatea de Psihologie la Universitatea “Babes Bolyai” Cluj-Napoca.

Bazele machiajului a inceput să le pună la Londra, fiind îndrăgostită de această profesie. S-a întors apoi în România și a început să urmeze cursuri de perfectionare în acest domeniu, în Cluj, Timișoara și București.

Acum, după 10 ani de muncă, a ajuns să fie recunoscut inclusiv pe plan național, doar anul acesta susținând mai multe seminarii de make-up în mai multe orașe, printre care Cluj-Napoca, Satu Mare, Alexandria și multe altele. 

Adauga comentariu