Poveste HALUCINANTĂ! O mamă din Zalău este DISPERATĂ! Copilul ei nu mai poate ieși din casă din cauza traficanților de droguri care au năvălit peste ei. "Poliția, parchetul, SRI, știu toți și nu fac nimic"

"Copilului meu îi este frică să mai iasă din casă, și eu stau cu frica în sân. Au venit până la noi la ușă. Săptămâna trecută a venit bătut acasă. Într-o altă zi a venit tăiat pe mână cu un briceag", au fost cuvintele Mirelei Gavrilă la prima discuție cu reporterii Ziarului de Sălaj.
 
Familia Gavrilă a ajuns în culmea disperării. Nu mai știe la cine să meargă, la cine să apeleze și ce să facă din cauza traficanților de droguri. După ce a fost purtată pe la Inspectoratul Județean de Poliție, pe la Crimă Organizată, pe la procurori și după discuții cu reprezentanții Serviciului Român de Informații, Mirela Gavrilă a decis să vorbească cu presa, susținând că aceasta este acum singura cale de a face ca ancheta ce-l privește pe băiatul ei să se miște mai rapid.
 
Drama familiei a început în urmă cu 4 ani, când baiatul lor cel mare, Răzvan, a recunoscut că este consumator de cocaină, iar săptămâna trecută a atins cote maxime. În noaptea de miercuri spre joi, Răzvan a ajuns acasă bătut de 3 indivizi. Mama susține că i-a aflat pe facebook pe unii dintre agresori și a avut inclusiv o discuție cu aceștia. Mai mult decât atât, tot miercuri spre joi, 3 indivizi, au dat năvală peste familia Gavrilă. Au mers până la ei la ușă și i-au cerut mamei să-l lase pe Răzvan să coboare la o discuție până jos.
 
"Miercuri spre joi seara băiatul meu a fost bătut rău de 3 indivizi în zona Bancpost în timp ce Răzvan era cu prietena lui în oraș. Au venit apoi, în acea noapte, până la noi la ușă cerându-mi să-l las pe Răzvan să coboare până jos", ne-a spus Mirela Gavrilă.

Drama prin care trece mama lui Răzvan

Mirela Gavrilă ne-a mărturisit că în urmă cu patru ani comportamentul băiatului ei s-a schimbat brusc, iar apoi băiatul a recunoscut că a consumat cocaină. Acum, susține mama, fumează tot felu de substanțe interzise, chiar și de față cu ei.

Răzvan era un băiat model, chiar dacă consuma droguri. S-a angajat, a muncit la Restaurantul Porolissum, iar apoi pe terasă la Saladina. S-a lăsat însă de job în martie, când a dat peste prietena lui, o tânără care încă nu a împlinit 18 ani și care l-a băgat pe Răzvan în cercuri suspecte, așa cum spune mama.

"Băiatul meu consumă de mult. Însă avea un comportament liniștit. Muncea, a lucrat la Saladina, la Porolissum. Nu am avut mari probleme cu el. Chiar dacă avea probleme, ne înțelegeam perfect și încercam să-l ajut. Comportamentul lui s-a schimbat brusc din primăvară de când are prietenă. Tânăra e minoră și cred că ea l-a adus în diferite cercuri suspecte. Din martie a început să îmi fure bani. Când are bani pe mână merge și își cumpără tot felu de substanțe. Îmi e frică de faptul că s-ar putea să și vândă. Am văzut odată o conversație a lui în are zicea că trebuie să-i dea lui Sandu 60 de lei", spune mama.

 

Răzvan și prietena lui

Lucrurile au început să capete o gravitate mai mare săptămâna trecută, după ce Răzvan a fost bătut.

"Eu nu mă simt în siguranță. Băiatul nu a mai ieșit din casă de când a fost băbut, doar așa 10 minute să se vadă cu fata și la o nuntă sâmbătă, unde l-am dus eu și tot eu l-am și luat de acolo. Joi am depus și plângere la Poliție împotriva agresorilor. V-am spus, au ajuns la noi la ușă. Noi locuim în ANL-urile din Dumbrava", spune Mirela Gavrilă.

De la cine a început Răzvan să cumpere droguri

Mama lui Răzvan susține că a aflat de la cine a început băiatul lui să cumpere droguri, dar acum nu mai știe nimic.

"A început să cumpere de la un rrom care lucrează acolo în zona Hotel Porolissum. Cumpără de când lucra la restaurant. Acolo l-a și cunoscut pe acesta", ne-a dezvăluit mama.

"Am fost la Poliție, la procurori, la SRI, știu toți, dar nimeni nu face nimic"

Mirela Gavrilă lucrează la Primăria Zalău și are funcția de inspector la Direcția Corp Control. Aceasta susține că a fost la Poliție și a înregistrat plângerea cu numărul 233763/05.07.2018. Femeia susține că are și o cunoștință, ofițer la SRI, căruia i s-a plâns, însă fără succes. A fost și la parchet, însă procurorii i-au spus că trebuie să depună plângere și împotriva băiatului ei.

"Parcă în Zalău domnește frica. Chiar toți se tem de acești băieți. Am fost la domnul Pop Victor de la Crimă Organizată, el mi-a spus că trebuie să fac plângere împotriva băiatului meu. Am fost la parchet, am fost la Poliție. Am vorbit și cu un ofițer de la SRI pe care îl știu de vreo 4 ani. NImeni nu face nimic. Am apelat acum la presă, doar voi mai puteți face ceva în orașul acesta ca lucrurile să se îndrepte și instituțiile să-și facă treaba", ne-a mărturisit Mirela Gavrilă.

Răzvan...

Comentarii

Bogdan

10.07.2018 16:41

Razvanelul ei e cuminte da ii fura bani din casa si baga cocaina si legale de 4 ani :))?el e cuminte da! eu cred ca el a napustit peste dealerii de droguri si sa isi bage copilul la desintoxicare 

Bogdan

10.07.2018 16:45

Razvanelul ei baga de 4 ani cocaina si legale si ii fura bani din casa dar e baiat cuminte?! eu cred ca el a napustit peste dealerii de droguri si sa faca ceva in primil rand cu copilul ei si sa il bage la dezintoxicare !

Nu acelasi bogdan

11.07.2018 19:34

Cacatu ala ii un mic gunoi arogant care merita de batut. Mai mult ca sigur si-a cautat-o cu lumanarea, si poate dealerii aia is chiar providerii lui :)) Poate ma-sa daca l-ar fi educat nu s-ar fi ajuns in situatia asta.

Adauga comentariu