În plină pandemie de Coronavirus, Dedeman Zalău e plin de oameni

Magazinul Dedeman din Zalău pare să nu simtă pandemia de coronavirus. Aproape zilnic, cel mai mare magazin de bricolaj din Zalău este plin. Sălăjenii încă se înghesuie la cumpărături în ciuda restricțiile din această perioadă. 

Doar că, nu prea sunt respectate măsurile impuse de aceasta pandemie de coronavirus. Un client care fost în magazin, în aceste zile ne-a povestit că Dedeman are doar două case de plată deschise, iar cozile formate au fost foarte lungi,  apropae până în celalalt capăt. 

Mai mult, în magazin oamenii intră fără echipament de protecție, în special cei de etnie romă, iar conducera asistă pasiv la ei, pentru că vorba aia, profitul e inportant. 

Într-o altă ordine de idei, să mai spunem că, la Dedeman Cluj intră în magazin un număr limitat de persoane, 40, iar după ce un client iese, intră altul.  Acolo e Cluj-Napoca, deci se poate, la noi la muritorii de Sălaj, nu. 

De remarcat că în această perioadă Dedeman Zalău are programul redus, iar unii angajați lucrează tot din două în două zile, iar alții sunt în concedii. Este de apreciat faptul ca niciun angajat de la Dedeman Zalău nu este în șomaj tehnic. 
 

 

Adauga comentariu