Plin de ”aurolaci” pe străzile din Zalău

Mai mulți părinți de pe Strada Sfânta Vineri au reclamat faptul că în zonă sunt o mulțime de ”aurolaci”, care sunt un pericol pentru copiii lor. Locatarii sunt supărați pe autoritățile sălăjene că nu mișcă niciun deget pentru a rezolva problema. 

O postare pe un grup de Facebook a devenit virală după ce persoana care a publicat-o reclama o problemă foarte importantă a comunității. Aceasta susține că pe Strada Sfânta Vineri sunt o mulțime de persoane cu punga în gură, cunoscuți drept ”aurolaci”. Imediat după postare au apărut zeci de comentarii referitoare la această problemă. Mai multe persoane susțin faptul că nu doar pe Strada Sfânta Vineri își duc traiul ”aurolacii”, ci și în Porolissum lângă Spitalul Vechi, lângă Clinica Ciobanca și pe Strada Fabrici. 

Mai mult, potrivit comentariilor părinților din zonă se pare că autoritățile sunt depășite de această problemă și nu fac nimic. 

”Și totuși nimeni nu face nimic. E ca și cum ar fi un lucru normal să ne plimbăm printre acești AUROLACI VII. Autoritațile se pare că așteaptă să se întâmple ceva cu cineva, de parcă consumul de droguri nu ar fi infracțiune. Chiar e normal?”, se întreabă o zălăuancă. 

O femeie explică cum s-a rezolvat această problemă la ea în cartier. Un bărbat i-a amențitat pe ”aurolaci” că sună la Poliție, iar aceștia au dispărut. 

”La noi în cartier și-a găsit ”nanașul”. Un vecin mai hotărât i-a tot amenințat că sună la Poliție și cu timpul au dispărut”, este soluția dată de o zălăuancă. 

Adauga comentariu