Patru lideri PSL Sălaj, prezenți la prima Conferință Națională a Platformei Social Liberală

Noua formațiune politică care vrea să schimbe din temelii România, Platforma Social Liberală a organizat, sâmbătă, 8 februarie 2020, prima Conferință Națională la Poiana Braşov. Peste 200 de lideri ai formațiunii politice din toate cele 42 de județe ale României și cele 6 sectoare ale Bucureștiului au luat parte la întâlnire. 

Județul Sălaj a fost reprezentat de către Adrian Buda, Laurențiu Ciocoi, Laura Unguraș și Doru Petrușan, membrii în consiliul de administrație PSL Sălaj. 

Cu această ocazie, a fost decisă o nouă formulă de conducere. În premieră în politica din România, conducerea la vârf a noului partid va fi formată din doi co-președinți: Ilan Laufer şi Alexandru Coita.

"Vrem să conducem prin exemplu şi să arătăm că politica altfel este posibilă, nu doar clişeu populist. Românii se unesc şi lasă divergențele deoparte atunci când au un țel comun, aşa cum este proiectul nostru de țară, România 10 în 10. Am pornit de la o viziune care a atras în mai puțin de două luni mii de români cu care facem deja politica altfel: politica de echipă”, a spus Ilan Laufer, unul dintre fondatorii PSL. 

"Dacă vrem o Românie prosperă, trebuie să facem o politică altfel. A venit momentul să depăşim orgoliile personale și să construim împreună o mișcare politică în jurul unui proiect de țară. Platforma Social Liberală are prima echipă formată din mai mulți lideri şi valori, şi nu centrată pe o singură personalitate care se identifică cu partidul”, a completat Alex Coita,  fondator PSL. 

Adauga comentariu