Părintele Gheorghe Muste va fi condus miercuri, pe ultimul drum

Părintele Diacon, Gheorghe Muste va fi înmormântat miercuri, 19 februarie, de la ora 13.00, la Biserica Greco-Catolică ”Sfânta Familie”, din Zalău. 

Azi noapte după o grea suferință a trecut la Domnul, părintele diacon Gheorghe Muste din Zalău. Gheorghe Muste a fost patronul firmei Gimi Home, societate cu cea mai variata gamă de produse din plastic și inox pentru casă și gradină, din oraș. 

Părintele Diacon, s-a născut în anul 1965, a fost căsătorit având șase copii și aparținea de Parohia „Sfânta Familie” Zalău. În perioada 1980-1984 a fost elev al Liceului Industrial nr.1 din Zalău. A urmat cursurile Facultății de Teologie Greco-Catolică, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” a Departamentului Oradea, în perioada 2009-2013; iar cursurile de master în perioada 2013-2015.

”Preasfinția Sa Virgil Bercea, Episcopul greco-catolic de Oradea, preoții, persoanele consacrate și credincioșii ridică rugăciuni pentru odihna sufletului adormitului întru Domnul, ca sufletul lui să se așeze cu drepții care din veac au bineplăcut Lui”, a transmis Episcopia Româmă Unită cu Roma Greco-Catolică de la Oradea.

Adauga comentariu