Otto Haller, printre liberalii sălăjeni interesați de dezvoltarea Zalăului, nu doar de jocurile politice

Otto Haller pare a fi printre puținii liberali din Sălaj care sunt preocupați cu adevărat de soarta Zalăului și de dezvoltarea acestuia. La ultima ședință a Consiliului Local Zalău, Haller, în calitate de consilier local al PNL nu s-a abținut de la votul pe bugetul orașului ca și colegii săi, ci a votat favorabil, pentru că își dorește la fel ca toți ceilalți zălăuani ca orașul să se dezvolte, nu să se mai piardă investiții în jocuri politice.

Om de afaceri de succes, Haller a înțeles că dincolo de activitatea politică, mult mai importantă este dezvoltarea orașului. De altfel, Haller nu a intrat în politică pentru a face bani sau pentru a-i prospera afacerile. Liberalul a intrat în politică convins că își poate aduce aportul din mediul privat ca bun antreprenor.

Haller a avut de mai multe ori intervenții în care a cerut să se realizeze în oraș investiții de care au nevoie cu adevărat locuitori orașului, începând de la o mai bună curățenie pe străzile municipiului până la găsirea de soluții pentru ca tineri să nu mai plece din oraș și să aibă și în Zalău locuri de petrecere a timpului liber.

sursa foto - Radio Transilvania

Adauga comentariu