OFICIAL! Gică Popescu intermediază construirea unui magazin Kaufland în Zalău

Viceprimarul Zalălui, Teodor Bălăjel ne-a confirmat în mod oficial faptul că Gică Popescu a tot venit în Zalău pentru că intermediază construirea unui magazin Kaufland în cartierul Brădet, în zona Hanul Drumeților. Nu se cunosc însă mai multe detalii, iar municipalitatea nu poate să ne spună încă când se vor demara lucrările la noul magazin. 

În schimbul sprijinului pentru dezvoltarea afacerilor, Gică Popescu a inclus Zalăul într-un proiect din România care prevede construirea de noi stadioane. Astfel, stadionul din Dealul Morii, care urmează să se construiască la standarde UEFA este o realizare a Primăriei Zalău cu sprijinul lui Gică Popescu. 

Reamintim ca in luna ianuarie 2018, Gica Popescu s-a intalnit cu primarul Zalaului, Ionel Ciunt, pentru a discuta despre oportunitatile de dezvoltare a unei afaceri in Zalau.

Gica Popescu a fost capitanul titratei FC Barcelona, cu care a castigat Cupa Cupelor, dar a mai evoluat si la alte echipe de top din Europa precum PSV Eindhoven, Tottenham sau Galatasaray, cu cea din urma castigand Cupa UEFA in anul 2000.

Internationalul a participat cu echipa nationala de fotbal a Romaniei la trei turnee finale ale Campionatelor mondiale (1990, 1994 si 1998) si la doua ale Campionatelor europene de fotbal (1996 si 2000).

Adauga comentariu