O tânără absolventă la Spiru Haret a ajuns din recepționer la hotel direct șef în Primăria Zalău

Bianca Pop (37 ani) este șeful Centrului de Informare Turistică Zalău având în subordine trei angajați. Bianca a avut o carieră foarte interesantă, astfel că din recepționer la fostul Hotel Meseș (actual Brilliant) a ajuns direct șef în Primăria Zalău promovând examenul scris cu nota 5,85 și interviul cu 8,1. 

Cariera profesională a actualului director din Primăria Zalău a început în anul 2005 când s-a angajat ca recepționer la un hotel din oraș unde a muncit până în anul 2008, conform CV-ului transmis de purtătorul de cuvânt al Primăriei Zalău. 

În anul 2008 s-a angajat la Hotel Meseș tot pe postul de recepționer, ajungând până la șef de recepție. Tot în această perioadă a început și studiile de licență la Universitatea Spiru Haret, specialziarea științe economice, instituție de învățământ pe care o termină în 2011. S-a apucat apoi să urmeze și studiile facultății de geografie din Zalău, care este în subordinea UBB, primind diplomă de absolvire ca agent în turism.

Din anul 2015 a ajuns șefă în Primăria Zalău, la Centrul de Informare Turistică, fiind remunerată cu 4.300 de lei, bani publici. Practic, a părăsit scaunul din recepția hotelului și s-a pus în fotoliul de director. 

 

Adauga comentariu