O ambulanta din Șimleu Silvaniei implicată într-un accident. Un paramedic a ajuns la URGENTA

Un echipaj de prim ajutor din Simleu Silvaniei a fost implicat intr-un accident rutier in cursul zilei de azi. In urma evenimentului, un paramedic a fosr ranit si transportat la Spital.

Concret, vineri, 28 iunie, la ora 17.50, un bărbat de 53 de ani, din Șimleu Silvaniei, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 1H, în localitatea Șimleu Silvaniei nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, a încălcat marcajul longitinal  continuu și a intrat în coliziune cu o autospecialä condusă de un bărbat din Șimleu. La momentul producerii evenimentului, echipajul EPA se afla in misiune și avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unui paramedic din autospecială.

“Un paramedic a fost ranit usor si a acuzat dureri de spate si a fost transportat la UPU Smurd Zalau pentru investigatii suplimentare”, a transmis ISU SALAJ. 

Ambii participanți la trafic au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. 

Polițiștii continuă cercetările  pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

Adauga comentariu