Nicio zi fără șoferi băuți pe drumurile din Sălaj

O problemă tot mai gravă cu care se confruntă Sălajul este inconștienta șoferilor care se urca băuți la volan. Nu există zi ca polițiștii sălăjeni să nu depisteze în trafic astfel de conducători auto. Ultimele două cazuri s-au petrecut ieri pe Drumul Comuna 77. 

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Horoatu Crasnei efectuează cercetări în două dosare penale privind infracţiunea de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, fapte constatate pe Drumul Comunal 77.

La data de 10 februarie 2020, ora 09.20, poliţiştii au oprit pentru control pe Drumul Comunal 77, în localitatea Șeredeiu,  un autoturism, condus de un bărat de 52 de ani, din municipiul Zalău. Testarea cu alcooltestul a evidenţiat o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faptă de acest gen a fost constatată de poliţişti şi câteva ore mai târziu (10 februarie, ora 13.35 ).  Tot pe acelaşi sector de drum, un tânăr de 29 de ani, din comuna Horoatu Crasnei, a fost depistat de poliţişti cu o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Adauga comentariu