MILIONARII de pe YouTube. Cine sunt sălăjenii care ”rup” audiența

Cântăreții sălăjenii sunt foarte apreciați atât în țară, cât și în străinătate. Muzica lor răsună în difuzoare fie că vorbim de nunți, botezuri, chefuri, spectacole sau chiar în ”mașini la semafoare”. Câțiva interpreți de muzică din Sălaj au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. 

Vlăduța Lupău este de departe cea mai vizionată interpretă din Sălaj pe YouTube. Melodiile ei au strâns milioane de vizualizări pe, cea mai asculată melodie fiind un colaj etno cu Rapsozii Maramureșului și Bogdan Bizău care a adunat peste 13 milioane de vizualizări. Aproape fiecare melodie urcată de interpretă pe YouTube depășeste milionul de ascultători. Într-o altă ordine de idei, Vlăduța Lupău este o personalitate controversată în Cluj-Napoca, fiind implicate în mai multe scandaluri mediatice. 

Un alt interpret sălăjean care se bucură de succes pe YouTube este Cristi Tiran. Acesta are colaborăi cu mai marii maneliști, care i-au adus și lui milioane de vizualizări pe celebrul site. Melodia cu Liviu Guța ”În fața dușmanilor” a fost asculată de peste 5.3 milioane de persoane. Cea cu Florin Salam  ”Minunea mea” a fost vizionată de peste 4.1 milioane de oameni. 

O zălăuancă de doar 18 ani este noua stea din lumea muzicii de petrecere din România. Patricia Coțe are deja caloborări cu Jean de la Craiova, Liviu Puștiu sau Cristi Dules, colaborări care i-au adus milioane de vizualizări pe Youtube. Piese cântată alături de Cristi Dules ”Spune da”, a ajuns în doar șase luni la peste 8.4 milioane de vizualizări. 

Colaborarea Andrei Nedișan cu celebrul Ghiță Munteanu i-a adus sălăjencei noastre peste 3.5 milioane de vizualizări. Melodia ” Hai acasă mândra mea” face și acum furori la aproape trei ani de la urcarea pe site. Andra Nedișan este obsolventă a Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. 

Ionuț Coste și Denisa Mirșan au și ei două melodii care au trecut bine de 1 milion de vizualizări pe YouTube. Melodia lui Coste alături de formație ”Mie viața mi-o plăcut” a ajuns la peste 1.8 milioanea de vizionări, în timp ce colaborarea Denisei Mirișan cu Prințu de la Cluj la melodia ”Fete din Balkani i-a adus peste 1.2 milioane de vizualizări pe YouTube. 

video - youtube.com

Adauga comentariu