Măsurile Spitalului Județean pentru următoarele 14 zile. CITIȚI cu ATENȚIE

Spitalul Județean de Urgență Zalău, în vederea prevenirii răspândirii infecției cu COVID-19, transmite măsurile adoptate pentru următoarele 14 zile de către conducerea spitalului, coroborat cu dispozițiilor autorităților la nivel național. 

În acest context, activitatea Ambulatorului de specialitate (policlinica) se suspendă pentru consultațiile programate, cu excepția pacienților care beneficiază de retetă medicală pentru afectțuni cronice (cum ar fi: diabet, oncologie, hematologie, psihiatrie, etc.) si prelungirea concediilor medicale.

Pacienții care se prezintă la policlinică pentru retete sau concedii medicale SUNT RUGAȚI SĂ VINĂ LA ORĂ LA CARE AU FOST PROGRAMAȚI PENTRU A NU AȘTEPTA AFARĂ ȘI A EVITA AGLOMERAȚIA!

În funcție de evoluția situației, pacienții vor fi contactați telefonic de către personalul de la fișier în vederea reprogramării, inclusiv pacienții programați la analize medicale sau la examinări de radiologice.
Internarea în spital, intervențiile chirurgicale, investigațiile paraclinice (analize medicale și radiologie) sunt posibile doar pentru cazurile care reprezintă urgență medico-chirurgicală.

Pentru informații suplimentare se pot apela numerele de telefon de la fișierul spitalului: Fix: 0260/ 616920 interior 140, Mobil: 0747196251 si 0458094912, în intervalul orar 07.00 – 15.00 de luni până vineri.

Adauga comentariu