Locotenent But Oana din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj medaliată cu AUR la Campionatul de Tir al Ministerului Afacerilor Interne

Sălăjeanca But Oana, locotenent în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj a câștigat medalia de aur la Campionatului de Tir al Ministerului Afacerilor Interne. Etapa finală a Campionatului de Tir al MAI a avut loc în zilele de 16 și 17 mai în județul Mureș. Competiția a reunit 158 de sportivi din toată țara, atât femei cât și bărbați, reprezentând toate structurile ministerului. Probele s-au desfășurat în poligonul din Sângeorgiu de Mureș.

Locotenent But Oana din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj a câștigat la individual medalia de aur, la categoria “pistol 7,65 mm femei”. Totodată, în clasamentul pe echipe, locotenent But Oana, împreună cu alți colegi din țară, a reușit să urce echipa Inspectoratului General al Jandarmeriei Române pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Astfel, lotul I.G.J.R. a obtinut 2 medalii de aur, 3 de argint și una de bronz.

Premierea câştigătorilor a avut loc joi, 16 mai, începând cu ora 12.30. Competiția a fost organizată de Centrul Cultural al M.A.I., cu sprijinul Inspectoratelor Judeţene de Poliție, de Jandarmi și pentru Situații de Urgență ale Județului Mureș.

Locotenent But Oana, absolventă a Academiei de Poliție “Al. I. Cuza”, promoția 2013 lucrează în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj din anul 2017, iar în prezent ocupă funcția de comandant al Grupei I Intervenție Antiteroristă și Acțiuni Speciale.

Adauga comentariu