Kelemen și Severin, jucătoarele pe care Tadici le vede departe în handbalul mare dacă muncesc cel puțin ca până acum

Raluca Kelemen (20 de ani) și Alexandra Severin (21 de ani) sunt două dintre cele mai apreciate handbaliste de la Zalău din punct de vedere al performanțelor sportive. Cele două au reușit câteva partide bune sezonul trecut și au ajuns să fie apreciate de publicul zălăuan iubitor de handbal.

Și profesorul Gheorghe Tadici a subliniat că cele două handbaliste sunt de perspectivă și ar putea ajunge în handbalul mare să facă performanță dacă se vor ține în continuare de muncă, nu o vor lua pe căi greșite și se vor pregăti cel puțin în ritmul în care s-au pregătit până acum. 

De precizat că HC Zalău are un lot foarte tânăr, majoritatea jucătoarelor fiind sub 23 de ani, iar din acestea profesorul Gheorghe Tadici vrea să facă în 2-3 ani jucătoare de perspectivă, care să demonstreze în handbalul mare așa cum au fost numeroase alte tinere care au trecut prin mâinile sale. De altfel, Gheorghe Tadici este fără doar și poate unul dintre antrenorii care descoperă talente pe bandă rulantă. 

Raluca Kelemen a fost votată în această vară cel mai bun tânăr portar din lume pe platforma online a unei reviste sportive internaționale, în timp ce Alexandra Severin a primit trofeul de cea mai bună apărătoare la turneul final al Cupei României, atunci când echipa lui Tadici a cucerit medalia de bronz. 

Raluca Kelemen, originară din Râmnicu Vâlcea a ajuns la HC Zalău de la CSS Caracal, în timp ce Alexandra Severin a fost adusă în vara trecută la HC Zalău alături de alte cinci jucătoare tinere. Severin a venit la Zalău de la Dinamo București, din liga secundă, dar a mai evoluat și la Universitatea Cluj. 

sursa foto - facebook/Alexandra Severin și Kelemen Ioana Raluca

 

 

Adauga comentariu