JOS PĂLĂRIA! Liderul de sindicat, Laurențiu Ghiuruțan a dus donații la mai mulți copii loviți de soartă dintr-un sat din Republica Moldova

Laurențiu Ghiuruțan, președintele Sindicatului Cartel Alfa Sălaj, alături de un grup de prieteni cu suflet mare au dus săptămâna trecută donații la mai mulți copii loviți de soartă din Republica Moldova.

Laurențiu, alături de aceștia, au pus mână de la mână și au cumpărat mai multe pachete cu rechizite școlare și alimente pe care le-au oferit copiilor, dar au donat și o sumă consistentă de bani. 

Șapte familii din satul Răzeni, raionul Ialoveni s-au bucurat nespus de mult de cadoul primit de la delegația din Sălaj. Printre aceștia s-a numărat și o familie cu trei copii care anul trecut a rămas fără casă, după ce a fost mistuită într-un cumplit incendiu, dar și familii care se confruntă cu o starea materială precară.

Laurențiu Ghiuruțan s-a aflat în Republica Moldova într-o vizită oficială la Primăria Comunei Răzeni unde s-a întâlnit cu primarul Ion Crețu pentru a pune la punct un parteneriat economico-social pentru sprijinirea comunei de peste Prut. În cadrul vizitei s-a discutat și s-a pus la punct un plan prin care mai mulți antreprenori din Zalău ar putea să susțină comunitatea din localitatea moldovenească. 

Primarul comunei Răzeni este cunoscut drept unionist, acesta fiind înscris în Partidul Popular Românesc (PPR), pe listele căruia va și candida la următoarele alegeri locale din Republică. Mai mult, comuna Răzeni este înfrățită cu satul Bădăcin din comuna sălăjeană Pericei. 

La Răzeni s-au născut trei personalități importante care au pus bazele unirii Basarabiei cu România - Ion Inculeț (președintele Sfatului Țării - omolog a lui Iuliu Maniu în Transilvania), Ion Pelivan și Elena Alistar. Toate cele trei personalități din satul Răzeni au semnat acordul de Unire dintre Basarabia și România.  

Adauga comentariu