JOS PĂLĂRIA! Aflat în timpul liber, un paramedic SMURD din Popeni a salvat viața unei persoane care a fost rănită într-un accident rutier

Plutonierul Adrian Fechete a dat dovadă de spirit civic, iar în timp ce se afla acasă, a intervenit la un accident rutier, reușind să salveze viața unei persoane rănite în urma evenimentului auto. 

Sâmbătă seara, Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină la un accident rutier petrecut în localitatea Popeni. În urma evenimentului rutier în care a fost implicat un autoturism au fost rănite trei persoane (doi bărbaţi şi o femeie). 

Accidentul a avut loc lângă casa colegului nostru plt. adj. şef Fechete Adrian, paramedic la Garda Ileanda, care a văzut cele întâmplate şi a intervenit prompt, a extras o victimă din autoturism care se afla în stop cardiorespirator şi a iniţiat manevrele de resuscitare până la sosirea echipajul TIM şi al unui echipaj SMURD.

Datorită manevrelor executate corect şi precoce de către salvatorul sălăjean, funcţiile vitale au revenit şi victima a fost transportată la UPU SMURD Zalău.

Adauga comentariu