JOS PĂLĂRIA! Aflat în timpul liber, un jandarm a fugit "ca în filme" prin Zalău după un hoț din Cluj

Întreaga pățanie s-a petrecut ieri în jurul orei 22.00 pe strada Simion Bărnuțiu din Zalău. Plutonierul major din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Sălaj, Matei Doru se afla în timpul liber și se plimba liniștit pe stradă, în momentul în care a văzut mai multe persoane care alergau după un bărbat și strigau hoțul, hoțul.

Bărbatul nu a mai stat pe gânduri și a acționat ca în filme. S-a luat la alergat după hoț, iar în cele din urmă a reușit să-l prindă în spatele unor blocuri. A urmat o scenă desprinsă parcă din filmele de acțiune, jandarmul reușind în cele din urmă să-l imobilzieze pe hoț.

După ce l-a imobilziat pe hoț, jandarmul a sunat la colegii săi care au intervenit prompt. În urma cercetărilor s-a descoperit că hoțul este un bărbat de 44 de ani din județul Cluj. S-a constatat că bărbatul din Cluj a intrat într-un local de alimentație publijcă și a sustras o geantp cu bunuri aparținând unei angajate, după care a fugit. 

În cauză, jandarmii au întocmit acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Geanta sustrasă, conţinând acte, bani şi bunuri personale, a fost recuperată şi restituită persoanei vătămate.

 

Adauga comentariu