Isprava unui zălăuan de 19 ani pe Bulevardul Mihai Viteazu. A condus o mașină furată și fără permis

Un tânăr de 19 ani din Zalău s-a crezut ieri noapte cel mai tare de pe Bulevardul Mihai Viteazu. Chair dacă nu are permis, acesta a condus o mașină furată din curtea unui imobil din municipiu. A fost reținut de oamenii legii și depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj

Concret, luni, 8 iulie 2019, la ora 2:27, un adolescent de 19 ani, din municipiul Zalău, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazul cu viteza de 75 km/h. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Mai mult, câteva ore mai târziu (8 iulie a.c., ora 5.05), tânărul a fost depistat de poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazul, fără a avea acest drept.

Potrivit IPJ, verificările efectuate de oamenii legii au stabilit că autoturismul a fost sustras din curtea unui imobil, din  municipiul Zalău. La momentul comiterii faptei, maşina era închisă, dar neasigurată (cheile în contact).

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, cel în cauză a fost reţinut, luni, 8 iulie, şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău în vederea luări unei măsuri preventive. Faţă de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere în formă continuată şi furt în scop de folosinţă. 

foto - portalsm.ro


Adauga comentariu