Isprava unui tânăr de 19 ani din comuna Mirșid. Băut bine și fără permis a călcat doi pietoni după care a fugit de la locul faptei

Un tânăr de 19 ani, din comuna Mirșid care conducea un autoturims fără a avea permis și sub influenţa băuturilor alcoolice a fost implicat marți dimineața, într-un accient rutier. 
 
Concret, în noapte de luni spre marți, în jurul orei  3.30, un adolescent de 19 ani, din comuna Mirșid, conducea autoturismul pe Drumul Național 1H, iar în localitatea Crișeni a acroșat doi pietoni, care se deplasau neregulamentar pe partea carosabilă.  După producerea accidentului, șoferul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea Poliţiei, fiind identificat în scurt timp.
 
În urma impactului, cei doi pietoni, de 15 și 19 ani, ambii din comuna Crișeni, au suferit răni ușoare. Aceștia au fost testați cu aparatul alcooltest, pentru adolescentul de 19 ani s-a evidențiat o alcoolemie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pentru cel de 15 ani, rezultatul a fost negativ.
 
Polițiștii au scos la iveală faptul că șoferul, în timp ce se afla în vizită la o cunoștință, din comuna Mirșid, a sustras cheile autoturismului pentru a face o plimbare cu mașina pe drumul menționat, iar după producerea accidentului s-a reîntors la domiciliul proprietarului.
 
De asemenea, tânărul din Mirșid nu posedă nici permis de conducere, iar testarea cu alcooltestul a evidențiat o alcoolemie de de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără pemis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției, furt în scop de folosință și vătămare corporală din culpă. 

 

Adauga comentariu