Isprava unor adolescenți de 14 și 15 ani din Sălaj. Au încercat să tâlhărească o femeie într-o stație de autobuz

Doi adolescenți de 14 și 15 ani, unul din Șimleu Silvaniei și unul din Jibou au încercat azi-noapte, în Zalău să tâlhărească o femeie. Au fost prinși rapid de oamenii legii. 

Doi adolescenţi de 14, respectiv 15 ani, bănuţi de comiterea unei tentative la infracţiunea de tâlhărie, faptă comisă în noaptea de 2 spre 3 iulie 2019, în municipiul Zalău, au fost prinşi de poliţişti.

Concret, la data de 3 iulie, ora 00.48, un bărbat a sesizat Poliţia, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că două persoane necunoscute au agresat o femeie într-o staţie de autobuz, din municipiul Zalău, şi au încercat să-i sustragă poşeta pe care o avea pe umăr. Nu au reuşit să facă acest lucru, întrucât femeia s-a împotrivit. Cercetările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică au dus în scurt timp la identificarea persoanelor bănuie de comiterea faptei. Este vorba despre doi adolescenţi de 14, respectiv 15 ani, unul din Şimleu Silvaniei şi unul din Jibou.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru tentativă la infracţiunea de tâlhărie şi continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu în cauză. 

Adauga comentariu