IONEL CIUNT reduce cu 50 la sută abonamentele pentru parcare

Primarul orașului Zalău, Ionel Ciunt va propune mâine Consiliului Local Zalău mai multe măsuri privind obligațiile fiscale ale persoanelor fizice și juridice, menite să vină în sprijinul și ajutorul acestora. 

Printre aceste măsuri se numără suspendarea abonamentelor de parcare cu valabilitate lunară, trimestrială, semestrială și anuală pe perioada stării de urgență și încă 30 zile. Mai mult, după ce vom ieși din starea de urgență, Ciunt a decis ca abonamentele de parcare să se reducă cu 50 la sută. 

”Pentru a veni in sprijinul persoanelor fizice și juridice în această perioadă dificilă, joi, 26.03.2020, voi propune CL o serie de măsuri privind obligațiile fiscale ale acestora.
Una dintre acestea se referă la suspendarea abonamentelor de parcare cu valabilitate lunară, trimestrială, semestrială și anuală pe o perioada stării de urgență și încă 30 zile de la încetarea acesteia. După expirarea acestei perioade cuantumul tarifelor pentru abonamentele menționate mai sus va fi la nivelul anului 2019 va fi redus cu aproape 50% fata de 2020”, spune Ionel Ciunt. 

Adauga comentariu