Inspectoratul Școlar a demarat o ANCHETĂ la școala din Șimleu Silvaniei unde un elev a fost filmat în timp ce era violat

Prezentam vineri cazul lui Matei, tânărul filmat în timp ce era violat de un coleg de școală de la Liceul Ioan Ossian din Șimleu Silvaniei. Arătam că cei doi inculpați au primit de la magistrații Tribunalului Sălaj doar o măsură educativă de stat acasă timp de șase luni, în timp ce procurorii DIICOT au cerut pedepse mult mai aspre. 

Faptele deosebit de grave au avut loc în timpul orelor. Inspectorul școlar general din Sălaj, Maria Pop ne-a declarat că nu este deloc mulțumită de ceea ce se întâmplă la acest liceu, pentru că există și alte probleme. Maria Pop a spus că mâine va consulta jurista instituției și apoi va vedea care sunt pârghile necesare pentru a face lumină în acest caz.

Cel mai probabil, profesorii se vor alege cu o comisie de disciplină. Maria Pop a susținut că trebuie să avem răbdare și să facă verificări în rândul profesorilor pentru a constata ce s-a întâmplat cu lux de amănunte.

Dacă va fi cazul, directorul liceului, care este chiar profesoara care absenta de la ora lui Matei, ar putea fi schimbată la finele anului dacă se dovedește că a greșit. 

Adauga comentariu