INCREDIBIL. Cu ce viteză a circulat un șofer clujean prin Zalău + top cinci vitezomani în luna decembrie a anului trecut

Principala cauză care generează accidente rutiere este viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum, spune IPJ Sălaj. Pe șoselele din Sălaj se circulă fără a se respecta o regulă foarte importantă în trafic, aceea de a circula în limitele legale de viteză. Cea mai mare vieză înregistrată în Sălaj, în luna decembrie a anului trecut a fost de 157 km/h și asta în localitate. 

Un tânăr de 22 de ani, din judeţul Neamţ, a fost depistat de poliţiştii rutieri, la data de 14 decembrie 2019, pe Drumul Naţional 19B, prin localitatea Nuşfalău, în timp ce circula cu viteza de 113 KM/h.

În 17 decembrie 2019, un sălăjean de 60 de ani a fost depistat de polițiști încălcând aceeași regulă de circulație. Acesta circula prin localitatea Mălădia cu viteza de 120 KM/h.

La data de 27 decembrie 2019, pe Drumul Naţional 1H, prin localitatea Hereclean, un bărbat de 45 de ani a fost identificat circulând cu viteza de 120 Km/h.

O zi mai târziu, în 28 decembrie 2019, pe bulevardul Mihai Viteazul a fost  depistat un tânăr de 31 de ani, din Sălaj, care conducea autoturismul cu viteza de 127 KM/h.

Cea mai mare viteză cu care s-a circulat în luna decembrie a anului pe drumurile din Sălaj a fost de 157 km/h. Un tânăr de 32 de ani, din judeţul Cluj, a fost depistat în 15 decembrie 2019, de către oamenii legii, în timp ce circula cu autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău cu viteza de 157 de Km/h.  

Potrivit IPJ Sălaj, în toate cazurile, faţă de conducătorii auto, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă, în valoare de 1305 lei pentru fiecare. Ca măsură complementară, permisul de conducere le-a fost suspendat, pentru 90 de zile.

Adauga comentariu