Hotelul Severus, criticat DUR de turiști: curățenia și mirosul de fum de țigară în camere sunt cele mai mari minusuri

Hotelul Severus, considerat cândva cel mai de lux din Zalău merge din rău în mai rău, după cum arată site-urile de booking. Turiștii încep să se plângă de condițiile oferite, iar pe ,Biiking.com este notat la doar 7,2 din 10.

Cel mai mare minus al hotelului, după cum spun turiștii este curățenia, dar și faptul că în camere miroase a fum de țigară. 

Ce spun clienții la recenzii pe Booking.com

Andrei: Lenjeria de pat care era veche si mai mica decat salteaua. Salteaua care era mult prea uzata si tasata. Gresia din baie care era atat de patata de calcar, cred, incat parea nespalata. Desi cada de baie avea "sigiliul" cu dezinfectat pus, in cada era 3-4 fire de par, ceea ce iti taie cheful de a te spala. Becuri arse in camera si neschimbate.

Bettina: Mobilierul demodat, cabluri lasate la vedere, mirosul neplacut din baie, ventilatia din baie aproape inexistenta

George: mai multa atentie la curatenie

Ady: Geamul camerei nu se închidea; Gresia din baie destul de pătată; ventilatorul din baie super zgomotos; cada de dus curgea pe la etanșarea cu peretii; ușa de la întrare oribila (zgâriata și lovita parca venea din război), micul dejun slabut, TV-ul mic (diagonala aprox 50 cm), cititorul de carduri era lipit cu banda scotch.

Georgiana: Lumina insuficienta în camera (3 becuri arse din 5), ușa care se închide f. greu, deși am stat 2 nopți nu s-a făcut curat în cameră, lipsa de interes personal la micul dejun

LCD:  Aerul din camere este sufocant si există iz persistent de fum de țigară. Nici aerul condiționat nu funcționează mai mult decât un ventilator. La una dintre camerele închiriate nu este sita. Prin urmare somnul nu a fost odihnitor. Nu baie este defecta ventilația. La televizor era telecomanda defectă. Locul pentru cartela de la ușă este prins cu scoci. Recepționeră s-a străduit să remedieze ceea ce i-au stat în putere.

Adauga comentariu