Groparul televiziunii Regio se bagă în seamă ca musca în lapte și își asumă ceea ce nu îi aparține, dar nu are treabă să-și asocieze imaginea cu un infractor

Andrei Bejan a reușit în urmă cu ceva vreme să-l păcălească pe evazionistul Dumitru Blaga să bage bani într-o televiziune pe care a și îngropat-o în scurt timp. După ce l-a aburit bine pe patronul de la Ragio, rămas cu mult timp liber, Bejan începe să se bage în seamă ca musca în lapte. Andreiuș a raportat la facebook pentru drepturi de autor o fotografie care nu îi aparține, fiind preluată de Ziarul de Sălaj de pe pagina oficială a celor de la USR Sălaj. USR-iștii ne-au transmis că nu au avut nici cea mai mică problemă în faptul că am preluat poza, așa că Andrei s-a băgat ca un fătălău în seamă. Nu ne puteam abține să nu îi transmitem câteva rânduri acestui "jurnalist" imparțial care nu a avut nicio problemă în a se afișa alături de băgătorul de seamă Dumitru Blaga. 

Bejan s-a gândit că ar fi foarte intereant să-și asume niște depturi de autor care nu îi aparțin. Așa a încercat să facă și pe la Regio, grandioasa televiziune pe care a dus-o în cap după ce l-a fraierit pe Blaga de la Simex să bage o căruță de bani într-un proiect aproape mort din start. 

Bejan e băiețașul care după ce a plecat de pe la Regio a început să ceară bani împrumut în numele tatălui său. Oricum, Bejan și Blaga prin Sălaj sunt ca tusea și junghiul. 

Bejan e un fătălău, Blaga un evazionist. Bejan și-a asociat imaginea însă și cu infractorul Marius Șandru, cel care a prelaut Regio TV și a ajuns între timp după gratii. 

Blaga se laudă cu o infracțiune din care a scăpat cu o amendă administrativă de 5.000 de lei, sentință pronunțată în 2017. Dumitru Blaga, alături de prietenul său Ticus Constantin Cornel au fost judecați pentru evaziune fiscală în calitate de administrator al SC Topsin SRL Şimleul Silvaniei, Blaga înregistrează în contabilitatea societăţii comerciale pe care o administrează cheltuieli nereale, în special transporturi de mărfuri în şi din străinătate, diminuându-se astfel sumele de bani pe care societatea trebuie să le achite bugetului de stat.

Mai mult, procurorul Bogdan Chiș (jos pălăria domnule) a descoperit nereguli de ale lui Blaga și pe la Salina Dej. Afaceri cu sare mai murdare decât mâinile unui mecanic. 

Între timp Blaga a rămas doar un băiețaș care se bagă și el în seamă aiurea. Bejan a avut un bun mentor. Sau de la Bejan i se trage lui Blaga? 

Blaga pe vremea când spera să ajungă în Parlament pentru a avea imunitate, să aibă puțină imunitate. Bogătașul se afișa pe atunci alături de liderii PDL, ajunși care prin Costa Rica, care prin altă parte.

Adauga comentariu