Galerie FOTO. O tânără din Jibou merge la Mamaia pentru a cuceri premiul "Miss Plajă 2019"

Ronela Mureșan vrea să devină Miss Plajă 2019. Anul trecut, tânăra de 18 ani din Jibou a reușit să se claseze pe podium, reușind să cucerească o parte din juriu, însă pentru acesta tânăra își dorește să se încununeze cea mai frumoasă din comptiție. Concursul la care va participa Ronela Mureșan va debuta pe 30 iunie în locațiile selecte din Mamaia. 

Ronela este deja cunoscută la concursul de Miss de la Mamaia. Tânăra din Jibou a cucerit anul trecut locul doi la concursul de miss plajă. Este însă ambițioasă și speră ca anul acesta să ocupe locul întâi, iar apoi să-și poată clădi o carieră în acest domeniu. 

 Concursul la care va participa este organizat de un italian, iar la probele din concurs se vor prezenta atât tinere din România, cât și din Republica Moldova. Concurentele vor trebui să-și prezinte costumul lor de baie, costumul de baie realizat de organizatori și o rochie de seară. 
 
Pe lângă concursurile de miss însă, tânăra Ronela este și o persoană implicată în activitățile comunității, astfel că aceasta a fost voluntară la mai multe proiecte derulate în Sălaj, ultimul fiind ziua micilor războinici ce a avut loc de 1 Iunie la Jibou, când au fost aduse vedete de la show-ul difuzat de Kanal D - Exatlon. 

Adauga comentariu