FOTO - VIDEO. La doar 14 ani, o adolescentă din Zalău reușește să se impună atât pe plan sportiv cât și în modeling

La cei 14 ani ai săi, Ana Andreea Serencu reușește să se impună atât pe plan sportiv cât și în modeling și are o carieră ce se anunță a fi de mare succes. Adolescenta din Zalău face handbal la Clubul Sportiv Școlar, joacă baschet la echipa Școlii "Mihai Eminescu", dar participă și la difertie prezentări de modă. 

Elevă la Școala Gimnazială "Mihai Eminescu" din Zalău, adolescenta s-a apucat de handbal încă din clasa a IV-a, pe când avea doar 10 ani. A mers prima dată de curiozitate, însă s-a îndrăgostit în timp de acest sport, iar acum susține că nu ar lăsa niciodată jos mingea din mână. În timp au apărut și rezultatele și a ajuns în echipa celor de la CSS Zalău, unde este pregătită de Gabriela Muntean. Anul acesta a jucat în campionatul de junioare III, seria H, competiție organizată de Federația Română de Handbal, unde au terminat pe locul 6 din 10. 

În paralel, adolescenta zălăuancă practică și baschetul, fiind componentă a echipei de la Școala "Mihai Eminescu" Zalău, echipă cu care tot timpul a obținut premii la conscursurile unde a participat, ultimul fiind chiar locul întâi la o competiție între școli.

Pe lângă sport, adolescenta este îndrăgostită și de modă, însă dacă ar fi să aleagă între o carieră de succes în modeling și un contract de la o echipă mare de handbal, ar alege cu sfuletul - sportul. Speră însă să le poată face pe ambele în paralel, iar când va fi cazul, va lăsa jos partea cu modelingul și se va concentra cât de mult poate pe handbal. 

Tânăra sportivă a participat deja la mai multe prezentări de modă, cea mai recentă având loc chiar joi, 4 iulie, la Oradea, în incincta Muzeului Țării Crișurilor. În prezența a peste 200 de spectatori, adolescenta a prezentat  o colecție de rochii inedite, realziate de către Diana Milaș, o sălăjeancă proaspăt absolventă a Facultății de Arte. Rochiile au avut un caracter aparte, fiind decorate cu piese lego, și fiind foarte apreciate de cei în domeniu. 

"Între handbal și modă, aș alege cu toată inima handbalul, însă nu știu ce îmi rezervă viitorul. Prefer să-mi rup picioarele pe terenul de sport decât să stau ore întregi pe tocuri. Îmi plac ambele, dar cel mai mult îmi place sportul", ne-a spus adolescenta.

Tânăra susține că totul ține de ambiție, de motivație și cel mai mult, contează să faci ceea ce îți dorești.

Video - prezentarea de modă de la Oradea. 

 

     

Adauga comentariu